AcasăSPORTPumnul stang al lui Bute il tine pe campion in afara ringului

Pumnul stang al lui Bute il tine pe campion in afara ringului

Bute a avut mult de "muncit" in confruntarea cu Johnson

La doua luni si jumatate de la confruntarea cu „The Road Warrior” Johnson, campionul roman inca are probleme cu mana stanga.

Bute a avut mult de "muncit" in confruntarea cu Johnson

In ultima partida disputata cu centura IBF la supermijlocie pe masa, cea din noiembrie 2011, la Quebec, cu jamaicano-americanul Glen Johnson, campionul roman a fost nevoit sa se intrebuinteze serios pentru a-si pastra titlul mondial. „Mister KO” a simtit dureri inca din repriza a patra si a avut mari probleme incepand cu repriza a opta, dar a reusit sa duca duelul cu Johnson la bun sfarsit. Dupa meci, doctorii au stabilit ca Lucian s-a ales cu o fisura la inelarul mainii stangi, recomandansu-i cateva sedinte de recuperare cu un terapeut. La doua luni si jumatate dupa partida de la „Colisee Pepsi” din Quebec, Bute resimte inca acea accidentare. Intr-un interviu pentru Prosport, Lucian afirma ca mana este in continuare afectata. „Probabil, nu va mai arata niciodata precum cealalta”, sustine campionul din Pechea. „Mai am doua saptamani de fizioterapie si abia apoi o sa incep sa lovesc cu stanga. Pentru noi, boxerii, mainile sunt uneltele de lucru, deci e normal sa te mai accidentezi din cand in cand. Am noroc ca ma accidentez foarte rar”, a precizat Lucian Bute.

Asa arata mana stanga a campionului

Cat priveste viitorul adversar, sportivul de la Interbox inca asteapta: „Trebuia sa fie un meci acum, in aprilie, dar inca nu exista un challenger obligatoriu in versiunea IBF. Trebuia sa fie un meci eliminatoriu, intre Librado Andrade si Donovan George, dar nu s-a mai disputat din cauza unor probleme cu dimensiunea ringului”.

author avatar
Mihai Koblenko
982 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger