AcasăSPORTPugilistul Vitali Klitschko: Yanukovici, in voturi sa ne taiem sau in pumni...

Pugilistul Vitali Klitschko: Yanukovici, in voturi sa ne taiem sau in pumni sa ne luptam?

Vitali Klitschko ar renunta la box pentru cariera de politician

Nemultumit de rezultatele alegerilor legislative care au avut loc in Ucraina, pe 28 octombrie, boxerul a anuntat ca este dispus sa-l provoace la un „duel barbatesc” pe presedintele Viktor Yanukovici.

Vitali Klitschko ar renunta la box pentru cariera de politician

Desi UDAR (Alianta Democratica Ucraineana pentru Reforma) a intrat pentru prima data in Parlament, Vitali Klitschko, liderul organizatiei, considera ca alegerile au fost fraudate de Viktor Yanukovici si membrii Partidului Regiunilor, marele castigator.

Campionul greilor il vrea pe Yanukovici pe post de sac de box

Campionul mondial al greilor nu gaseste alta explicatie pentru diferenta mare inregistrata intre rezultatul UDAR de la alegeri, 12%, si sondajele care ii creditau pe oamenii lui Klitschko chiar si cu 20% din voturi de partea lor. In aceste conditii, cel mai mare dintre fratii Klitschko a organizat, luni, un protest de anvergura la Kiev, actiune la care au participat circa 10.000 de oameni. Vitali a anuntat ca UDAR (locul 5 la alegeri) si alianta pro-Timosenko (locul al doilea la alegeri) nu aproba rezultatele anuntate si solicita repetarea alegerilor, „sub supravegherea atenta a unor observatori externi”. Mai mult, Klitschko i-a aruncat manusa presedintelui Viktor Yanukovici spunand ca „In voturi sa ne duelam sau in pumni sa ne batem? Daca are ce-i trebuie, va accepta propunerea noastra”.

author avatar
Cristi Ionita
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger