AcasăSPORTPSV a luat punctele, Copos a luat banii

PSV a luat punctele, Copos a luat banii

Marcos Antonio a avut o singura scapare, la primul gol marcat de olandezi

Giulestenii au pierdut meciul cu olandezii in ultimele minute, dupa ce Rapid lasase impresia ca ar putea smulge un punct pe National Arena. Patronul a plecat insa fericit, cu 200.000 de euro la tescherea.

Marcos Antonio a avut o singura scapare, la primul gol marcat de olandezi

Rapidul s-a prezentat bine in fata lui PSV, elevii lui Razvan Lucescu facand o prima repriza excelenta in fata a 25.000 de fani infocati. Alexa a deschis scorul, dar reduta rapidista a cazut in finalul primei reprize, cand experimentaul Bouma a scapat din marcajul lui Marcos Antonio si a egalat. Giulestenii au dominat jocul in a doua repriza, dar au cazut inexplicabil in ultimele minute de joc, cand Toivonen si Matavz au semnat victoria echipei din Eindhoven.

Copos rade cu un ochi si plange cu celalalt

Patronul echipei din Grant nu era foarte suparat la finalul partidei, pesemne fiind cu gandul la cei 200.000 de euro incasati din bilete. A meritat sa venim doar pentru spectacolul pe care l-au facut. Jucatorii au fost niste eroi, s-au luptat extraordinar si nu am ce sa le reprosez. Nu uitati ca ei au un buget de 58 de milioane de euro, iar noi doar 8”, a declarat George Copos.

Rapid se bate pentru locul doi

Razvan Lucescu a desemnat ca principala favorita la primul loc in grupa C din Europa League, pe olandezii de la PSV. Rapidistii trebuie sa se lupte pentru locul doi cu Legia si Hapoel, decisive fiind partidele cu polonezii. Clasamentul grupei arata astfel: 1. PSV 6p, 2. Legia 3p,3. Rapid 3p si 4. Hapoel 0p.

Legione Granata a fost la inaltime

National Arena a fost alb-visiniu, joi seara

Fanii Rapidului au umplut primul inel de la National Arena si au creat o atmosfera senzationala pe cel mai mare stadion al tarii. Supoterii au epuizat toate cele 25.000 de bilete puse in vanzare, motivandu-l pe George Copos ca la urmatoarele doua partide sa inchirieze si celalat „inel” al arenei.

Lucescu a stricat recordul Rapidului

Odata cu partida cu PSV, giulestenii au incheiat si perioada de 9 ani fara infrangere pe teren propriu, care data din 4 octombrie 2002 (0-1, cu Vitesse Arnheim).  Presa olandeza elogiaza jocul rapidistilor care a dat si mai mare valoare victoriei celor de la PSV, ei facand un pas mare spre calificare.

author avatar
Sebastian Stan
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger