AcasăSPORTPSG detoneaza bombele: Beckham, Cavani si Hamsik!

PSG detoneaza bombele: Beckham, Cavani si Hamsik!

Seicul Al Khelaifi (stanga) are o avere de doua miliarde de euro

Dezamagit de evolutia echipei in derby-ul cu Marseille, infrangere cu 0-3, seicul Nasser al Khelaifi, presedintele lui PSG, este gata sa deschida din nou conducta cu bani.

Seicul Al Khelaifi (stanga) are o avere de doua miliarde de euro

PSG a pierdut derby-ul cu Olympique Marseille (scor 0-3), asta dupa ce, in runda precedenta, parizienii cedasera, „acasa”, 0-1 cu Nancy. Al Khelaifi e foc si para. El a cerut aducerea de urgenta pe “Parc des Princes” a englezului David Beckham. Ajuns la 36 de ani, Beckham este ademenit cu un salariu de 13,5 milioane de euro pentru cele 18 luni pe care ar urma sa le petreaca in capitala Frantei. David a purtat mai multe discutii cu Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, iar oficialii clubului au imprimat deja 20.000 de tricouri cu numele fostul jucator de la L.A. Galaxy. Seicul Al Khelaifi pune la bataie alte 75 de milioane de euro pentru a-si asigura semnaturile lui Cavani si Hamsik, doua dintre vedetele lui Napoli.

PSG a cheltuit in vara 86 de milioane de euro pe transferuri, jumatate din bani ducandu-se pe achizitionarea argentinianului Javier Pastore, de la Palermo.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari

1 COMENTARIU

  1. seicul ar trebui sa se uite la city si sa inteleaga ce inseamna rabdarea. O echipa nu se face peste noapte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger