AcasăSPORTPSG da 8 milioane de euro pe Torje

PSG da 8 milioane de euro pe Torje

Dinamovistul Gabi Torje ar putea deveni cel mai scump fotbalist roman, daca oferta de 8 milioane de euro a celor de la Paris Saint Germain se concretizeaza.

Curtat cu insistenta de mai multe cluburi din Europa, mijlocasul dinamovist Gabriel Torje ar putea ajunge in cele din urma la Paris Saint Germain. Conform postului RMC (Radio Monte Carlo), francezii sunt gata sa puna la bataie 8 milioane de euro pentru a-si asigura semnatura fotbalistului de 21 de ani.

Aceeasi sursa amintitainformeaza ca cei de la PSG au facut o oferta initiala de 5 milioane de euro, insa aceasta a fost refuzata de dinamovisti. Se pare ca oficialii clubului din Stefan cel Mare ar fi solicitat 10 milioane de euro in speranta ca jucatorul va ramane la Dinamo pentru a fi utilizat in campania din cupele europene.

Parizienii au cheltuit 43 de milioane de euro in aceasta vara pentru a-i achizitiona pe Sissoko, Menez, Matuidi, Bisevac, Gameiro si Sirigu si sunt pe punctul de a reusi unul din transferurile anului, PSG punand la bataie 45 de milioane de euro pentru aducerea argentinianului Javier Pastore, de la Palermo.

author avatar
Cristi Ionita
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger