AcasăSPORTPSG a batut la Valencia, dar l-a pierdut pe Ibrahimovic

PSG a batut la Valencia, dar l-a pierdut pe Ibrahimovic

Fanii lui Paris Saint Germain rad cu un singur ochi, desi trupa lui Carlo Ancelotti a obtinut o victorie deosebit de importanta pe terenul Valenciei, in prima mansa din optimile de finala ale UEFA Champions League.

Gruparea franceza este ca si calificata in sferturi, dupa ce s-a impus, cu 2-1, la Valencia, dar l-a pierdut pe Zlatan Ibrahimovic, care si-a dat in stamba, a calcat un adversar, a fost eliminat direct si va fi suspendat pentru cel putin doua meciuri.

Parizienii au controlat clar prima repriza a disputei din deplasare. Asezati exemplar in teren de Ancelotti, unul dintre specialistii catenaccio, jucatorii lui PSG s-au inchis perfect in primele 45 de minute si au atacat numai de trei ori.

De doua ori a marcat, prin Lavezzi (’10) si Pastore (’43), iar o data a lovit bara, prin Lucas Moura.

In partea a doua, Ernesto Valverde a mutat ofensiv, Valencia a iesit mai mult la joc si disputa s-a echilibrat.

Sirigu, portarul lui PSG, a fost intins de cateva ori de iberici mai ales cu ajutorul unor suturi de la distanta, in timp ce Guaita, omologul sau din poarta Valenciei, i-a blocat incredibil pe Ibrahimovic si Lavezzi in doua situatii ideale de a marca.

De altfel, argentinianul avea sa fie ratangiul etapei, el „reusind” contraperformanta de a trimite alaturi cu poarta goala in fata.

Pe final, Ibrahimovic a fost eliminat si Valencia a redus din diferenta prin Adil Rami, fundasul francez marcand in prelungiri golul prin care trupa lui Valverde pastreaza de doi bani sperante inaintea returului de la Paris.

author avatar
Cristi Ionita
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger