AcasăRecomandariPSD a pus gheara pe istoria fotbalului. Afla cum!

PSD a pus gheara pe istoria fotbalului. Afla cum!

Cele mai importante cluburi de fotbal din Romania – in fond, cele care au scris istoria acestui sport – sunt controlate direct sau prin interpusi de Partidul Social Democrat.

La gramada, cele patru forte din fotbalul romanesc aduna suporteri cat aproape toata masa de votanti din tara. Un calcul simplu, dar deloc de neglijat de catre strategii din Kiseleff, constienti ca renasterea cu parfum de trandafiri a cluburilor Rapid si Universitatea Craiova nu poate aduce decat beneficii, nicidecum deservicii! La Steaua si Dinamo, lucrurile sunt si mai simple, a fost nevoie doar de un transfer de putere: au iesit din peisaj Gigi Becali si Nicolae Badea, au intrat in scena familiile Hrebenciuc, respectiv Negoita.

Giulestenii au un patron rapidist, in persoana lui Adrian Zamfir

„Am salvat Rapidul de la faliment”

Despre Adrian Zamfir, presedintele LPF afirma ca este adevaratul patron al Rapidului, „Cristescu este doar asociat, actionar majoritar in acte e trecut Zamfir”. Dragomir e sigur pe ce spune, se lauda ca are informatii, iar primele declaratii ale noului „Berlusconi din Giulesti” tind sa-i dea dreptate: „Daca nu cumparam clubul, Rapidul ar fi intrat in faliment saptamana aceasta. L-am salvat!”. Rapidistii din tribune se intreaba daca Zamfir a vorbit in nume propriu sau in calitate de membru PSD? Fost presedinte al Ligii Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati, Adrian Zamfir ramane un personaj cu trecere in Kiseleff.

Lia Olguta Vasilescu a readus fotbalul in Banie

„Stiinta” Liei

Universitatea Craiova a fost un fenomen in fotbalul romanesc, nu si pentru Mircea Sandu, care a dezafiliat clubul in urma cu doi ani. Misiunea Liei Olguta Vasilescu a fost sa readuca sportul rege in Banie, edilul PSD-ist fiind foarte aproape sa-si duca la indeplinire misiunea. Ajutata de fostele glorii, si obtinand finantare de pe Bursa, Lia se pregateste sa moseasca CS Universitatea, adevaratul club fanion al oltenilor. Microbisti (si nu numai!) din cel putin cinci judete ii vor fi recunoscatori; atat ei, cat si PSD-ului!

Dinamovistii au scapat de Badea si au dat de Negoita

Care Negoita investeste in Dinamo?

Fostul club al Ministerului de Interne este controlat, in acte, de Ionut Negoita, insa exista zvonuri care-l dau adevarat finantator pe fratele sau, Robert Negoita, primarul Sectorului 3. N-ar fi o surpriza, din moment ce Robert conduce o institutie cu buget anual de 300 de milioane de euro! Indiferent de unde vin banii, e sigur ca Dinamo continua sa ramana o grupare in sfera de influenta a PSD-ului.

Viorel Hrebenciuc, „taticul” stelistilor

Steaua deja este finantata de Hrebenciuc

Cea mai galonata formatie din Romania il are patron tot pe Gigi Becali, dar, de o luna si mai bine, banii vin de la familia Hrebenciuc. Considerat eminenta cenusie a intregii clase politice romanesti, Viorel Hrebenciuc, influent membru PSD, finanteaza campioana dupa arestarea prietenului Becali. Apropierea Stelei de Partidul Social Democrat trebuie privita si prin prisma declaratiilor facute de Victor Ponta, premierul, fan declarat al „ros-albastrilor”, afirmand ori de cate ori are ocazia ca Steaua este un bun national care trebuie protejat.

Alte cinci cluburi „rosii”

La un alt nivel, inca cinci formatii din Liga 1 sunt controlate direct sau indirect de PSD si ne referim aici la Pandurii Targu Jiu, Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu, FC Botosani si Sageata Navodari. Legatura cu partidul de guvernamant este facuta prin sponsorizari importante din partea autoritatilor locale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger