AcasăSPORTPrunea vrea in Comitetul Executiv al FRF

Prunea vrea in Comitetul Executiv al FRF

Florin Prunea vrea sa penetreze structurile de conducere ale FRF

Fostul international incearca sa penetreze structurile de conducere ale Federatiei Romane de Fotbal. In Comitetul Executiv, Prunea s-ar reintalni cu „prietenul” sau Dumitru Dragomir, contrele dintre cei doi fiind de notorietate.

Florin Prunea vrea sa penetreze structurile de conducere ale FRF

Presedintele CSMS Iasi a declarat ca si-a depus candidatura pentru functia de membru in CEx ca reprezentant al Ligii a II-a. „Mi-am depus dosarul de candidatura pentru functia de membru in Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al Ligii a II-a. Mi-am depus aceasta candidatura pentru ca echipele din liga secunda sa aiba un cuvant de spus in acest for. Vreau sa ajut cat pot echipele din liga secunda din aceasta functie. Mi se pare normal ca un reprezentant al echipelor din Liga a II-a sa fie garantul respectarii legilor si regulamentelor fotbalistice si stiti ca eu intotdeauna am sustinut acest lucru”, a spus Florin Prunea.

Locul de membru in Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al ligii secunde, a devenit liber dupa ce presedintele echipei FC Botosani, Cornel Sfaiter, s-a retras dupa promovarea echipei moldovene in prima liga.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger