AcasăSPORTPrunea refuza proiectul "new Dinamo"

Prunea refuza proiectul „new Dinamo”

Florin Prunea prefera linistea de la CSMS Iasi grijilor dinamoviste

Fostul portar Florin Prunea i-a transmis presedintelui dinamovist Ionut Negoita ca ramane sa lucreze pentru CSMS Iasi, refuzand, astfel, propunerea de a se intoarce manager la clubul din Stefan cel Mare.

Florin Prunea prefera linistea de la CSMS Iasi grijilor dinamoviste

Intre cei doi au avut loc mai multe intalniri saptamana trecuta, insa niciun nu l-a convins pe Florin Prunea sa revina la gruparea unde-a cunoscut cele mai mari satisfactii din cariera. Ieri, fostul mare portar a declarat: „Si sambata am discutat cu domnul Negoita si i-am explicat ca am un proiect inceput la Iasi si nu plec la Dinamo. Normal ca a fost o mare onoare pentru mine, ca fost dinamovist, oferta primita din partea domnului Negoita. Chiar sunt legat sufleteste de tot ceea ce am inceput la Iasi si, cel putin pana in vara, nu vreau sa plec de la aceasta echipa. Am investit mult emotional in acest club si vreau sa raman sa ajut Iasul sa se mentina in prima liga”.

Ca sa infirme speculatii, Prunea a explicat ca nu salariul propus de Negoita l-a determinat sa spuna „nu” unei intoarceri in Capitala: „Nu pot sa va spun oferta pe care mi-a facut-o domnul Negoita, dar banii chiar nu conteaza acum pentru mine. Cred ca am ajuns la un nivel la care banii nu sunt pe primul loc. Important pentru mine este cuvantul pe care mi l-am dat celor de la Iasi in momentul in care am venit la gruparea din dealul Copoului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger