AcasăSPORTPrunea - din nou somer!

Prunea – din nou somer!

Florin Prunea nu a rezistat nici un an la Astra

Motivul oficial pentru care fostul angajat al FRF a ajuns din nou somer tine de numirea lui Marius Sumudica la carma formatiei prahovene.

Florin Prunea nu a rezistat nici un an la Astra

In Ploiesti se zvoneste ca Ioan Niculae i-ar fi reprosat lui Florin Prunea transferurile defectuoase efectuate de ex-dinamovist. Ieri, la GSP TV, miliardarul l-a acuzat pe Prunea si de altceva: „Dadea informatii la un ziar si pentru asta am decis sa-l dau afara! El mi-a spus ca a pus-o pe secretara Liubliana Nedelcu sa transmita acele informatii la ziar deoarece nu-i convenea sa ajunga Marius Sumudica antrenor la Astra. Pai, daca platea el staff-ul tehnic, atunci putea alege antrenor pe cine dorea! Dar, cat timp eu dau banii, nu are voie nimeni sa comenteze alegerile mele, asta ca sa ne intelegem!”.

Urmeaza Buduru?

Exista informatii ca patronul Astrei isi va indrepta atentia si asupra activitatii lui Petre Buduru la clubul ploiestean. Presedintele prahovenilor este acuzat de fani ca a gestionat aiurea bugetul „alb-negrilor”, periclitand, astfel, realizarea obiectivelor. I se imputa in special realizarea mai multor transferuri care n-au confirmat.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger