AcasăSPORTPrunea ar vrea inapoi la FRF

Prunea ar vrea inapoi la FRF

Prunea ia in calcul varianta revenirii la FRF

Presedintele executiv al CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat, ieri, ca si-a suspendat pana in luna iulie contractul cu Federatia Romana de Fotbal.

Prunea ia in calcul varianta revenirii la FRF

Achitat de Curtea de Apel in dosarul „Mita pentru arbitri”, fostul international putea reveni in functia de director de relatii internationale al Federatiei. Prunea a ajuns la un acord in acest sens cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, dupa cum sustine oficialul CSMS Iasi: „Am avut o discutie cu presedintele Razvan Burleanu si am decis de comun acord sa suspendam contractul meu cu Federatia pana in iulie. Atunci expira intelegerea pe care o am cu CSMS Iasi. Fiind achitat in dosarul judecat de Curtea de Apel Arges, eu trebuia sa ma prezint la munca la Casa Fotbalului, dar i-am spus lui Burleanu ca nu vreau sa las Iasiul in acest moment, iar el m-a inteles. Voi vedea ce voi face dupa data de 17 iulie”.
Florin Prunea era director de relatii internationale la FRF cand a fost trimis in judecata de DNA, intr-un dosar in care au fost analizate fapte de coruptie legate de arbitrajele pe care le-a avut echipa FC Arges in sezonul 2008/ 2009.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger