AcasăSPORTProvincia are asigurat un loc in finala Cupei Romaniei

Provincia are asigurat un loc in finala Cupei Romaniei

Trofeul pe care il obtine castigatoarea Cupei

Dupa ce luni seara a umilit Rapidul in Giulesti, Astra Giurgiu are posibilitatea sa repete istoria peste trei saptamani, cele doua formatii urmand a se intalni in sferturile de finala ale Cupei Romaniei intr-un meci gazduit tot de giulesteni.

Trofeul pe care il obtine castigatoarea Cupei

Tragerea la sorti pentru antepenultima faza a Cupei Romaniei propune doua dueluri extrem de interesante. Rapid se reintalneste cu cosmarul Tembo si colegii lui de la Astra, in timp ce campioana CFR Cluj va beneficia de un rendez-vous cu Dinamo, pe teren propriu, ca meci de incalzire inainte de deplasarea de la Manchester, din ultima etapa a grupelor UEFA Champions League.

Echilibrat se anunta a fi si derby-ul Moldovei dintre Ceahlaul si Otelul, in timp ce Petrolul are prima sansa cu Concordia Chiajna, chiar daca cele doua formatii abia s-au intalnit in campionat si au incheiat la egalitate, 0-0. Meciurile din sferturile de finala ale Cupei se vor disputa in perioada 27-29 noiembrie, in functie de televizari. Interesant este ca ieri s-a stabilit si programul semifinalelor, iar conform acestuia – o echipa din provincie are asigurata calificarea in finala, invingatoarea dintre Ceahlaul si Otelul urmand a da piept, intr-o dubla mansa, cu cea dintre Petrolul si Concordia Chiajna. A doua semifinala le va opune pe formatiile care ies cu capul sus din cele doua sferturi-soc: CFR Cluj sau Dinamo versus Rapid sau Astra Giurgiu.

author avatar
Cristi Ionita
70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger