AcasăSPORTProtest inedit in Giulesti: Fanii Rapidului fac greva foamei

Protest inedit in Giulesti: Fanii Rapidului fac greva foamei

Din dragoste pentru echipa, fanii Rapidului sunt dispusi sa recurga la gesturi extreme

Liga Suporterilor Rapidisti anunta ca mai multi fani vor intra in greva foamei, astazi, la stadionul „Giulesti”, protestul urmand sa se incheie numai dupa ce conducatorii fotbalului romanesc vor demisiona din functii.

Din dragoste pentru echipa, fanii Rapidului sunt dispusi sa recurga la gesturi extreme

„In data de 07.08.2013, incepand cu ora 18.00, pe gazonul stadionului „Giulesti”, va fi demarata o forma extrema de protest, respectiv greva foamei. Sunt asteptati sa se alature protestului toti suporterii rapidisti, indiferent de varsta, sex, religie, aratand astfel ca suflarea alb-visinie a fost, este si va ramane un bastion al corectitudinii si al dreptatii. Scopul gestului extrem la care recurgem este ca oamenii care au distrus fotbalul romanesc si care pentru realizarea intereselor proprii au subjugat clubul Rapid si multe alte cluburi de traditie sa demisioneze imediat din functiile pe care care le-au monopolizat si pe care le-au condus intr-un mod incompentent”, se mentioneaza in comunicat. Suporterii sustin ca prin acest protest nu doresc pastrarea formatiei giulestene in Liga 1: „Incercam sa tragem un semnal de alarma asupra modalitatii prin care milioane de suporteri si spectatori au fost si sunt lezati de catre conducatorii fotbalului romanesc. Organizatorii acestui protest nu doresc ca prin acest gest extrem sa solicite ramanerea echipei in Liga 1, ci doresc respectarea regulamentelor fotbalistice europene. Totodata, organizatorii nu vor inceta protestul pana cand conducatorii fotbalului romanesc nu vor demisiona. La acest protest sunt chemati suporterii tuturor cluburilor de traditie care au suferit prejudicii insemnate de pe urma aplicarii regulamentelor intr-un mod discretionar”.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a obligat, la 2 august, Federatia Romana de Fotbal sa inregistreze CS Concordia Chiajna in campionatul Ligii 1 in locul echipei Rapid Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger