AcasăSPORTProtest extrem la Rapid. Jucatorii nu intra pe teren la meciul cu...

Protest extrem la Rapid. Jucatorii nu intra pe teren la meciul cu Viitorul!

Au dat totul pe teren contra Stelei din ambitie si au obtinut un rezultat demn de luat in seama, 1-1, dar jucatorii Rapidului sunt la capatul rabdarii si vor sa puna serios piciorul in prag.

Daniel Pancu, purtator de cuvant al vestiarului rapidist

Neplatiti de luni bune (cel putin cate doua salarii intregi restante), fotbalistii de la Rapid au anuntat, luni, ca nu vor efectua vreun antrenament pana nu se rezolva macar in parte problemele financiare de la club.

Mai mult, Daniel Pancu, poate cea mai importanta voce din vestiar, a confirmat, la Digi Sport, ca fotbalistii sunt decisi sa nu intre pe teren la meciul cu Viitorul Constanta de sambata.

„Universitatea Cluj si Gloria Bistrita sunt in insolventa, ca si noi, dar cu salariile la zi. Despre Gloria Bistrita nici nu va mai spun ca baietii de acolo joaca si pe prime de meci. Este o batjocura totala la adresa noastra” spune Daniel Pancu.

Giulestenii vor participa miercuri la Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal si spera sa vorbeasca cu Mircea Sandu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger