AcasăSPORTProtasov, expulzat in Ucraina

Protasov, expulzat in Ucraina

Oleg Protasov n-a reusit sa redreseze „corabia” giurgiuveana

Ucraineanul Oleg Protasov a fost demis, ieri, din functia de antrenor principal al echipei Astra Giurgiu, conducerea gruparii luand aceasta decizie ca urmare a rezultatelor slabe din ultima perioada.

Oleg Protasov n-a reusit sa redreseze „corabia” giurgiuveana

Dupa meciul de la Brasov, incheiat la egalitate (scor 1-1), finantatorul Ioan Niculae a rabufnit la adresa tehnicianului, afirmand ca a asistat la cel mai prost joc facut de Astra in ultimii ani. „Parca mi-a fost rusine ca Astra a facut un astfel de meci, atat de slab. Am avut o sedinta la club, am discutat cu antrenorii, nu-mi dau nicio explicatie logica, fac doar o plimbare a subiectului, pe seama faptului ca jucatorii care-si termina contractul in vara n-ar mai fi motivati. Dar ei castiga 30.000 pe luna! Antrenorul e si el nemultumit, probabil vom ajunge la o despartire amiabila. Eu am plecat de la club, i-am lasat acolo vorbind”, a reactionat Niculae. La scurt timp dupa aceasta declaratie, un comunicat oficial anunta sec despartirea de ucraineanul Protasov: „Clubul Astra a luat decizia rezilierii contractului antrenorului Oleg Protasov, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare din ultima perioada si indepartarea echipei de obiectivele de performanta stabilite”.
Din octombrie pe banca giurgiuvenilor, Protasov are un bilant de doua victorii si sapte egaluri in Liga 1, un esec si o victorie in Cupa Ligii, si o victorie, un egal si doua infrangeri in grupele Liga Europa. Dupa 19 etape, Astra Giurgiu ocupa locul 5 in clasamentul Ligii 1, la 12 puncte distanta de liderul FC Steaua.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger