AcasăSPORTProRapid - baza sportiva pentru miliardarii cu vile

ProRapid – baza sportiva pentru miliardarii cu vile

Odata semnate actele de vanzare, noii proprietari se gandesc sa construiasca un complex de vile de lux pe malul lacului Straulesti. Terenurile de fotbal si cele de tenis ar urma sa fie pastrate, drept modalitate de recreatie pentru viitorii rezidenti.

Fieful echipei giulestene

Afacerist versat, cu siguranta ca George Copos a intuit inca din anii ’90 potentialul de dezvoltare imobiliara a zonei Laromet, atunci cand s-a decis sa construiasca acolo o baza sportiva pentru echipa Rapid.

Copos calculeaza cati bani poate scoate din vanzarea bazei ProRapid

La aproape 15 ani de la inaugurarea cantonamentului, finantatorul giulestean se pregateste sa vanda complexul, cel mai modern din tara si unic in peisajul Ligii 1.

Exista interes pentru ridicarea unui cartier de vile pe malul lacului Straulesti, iar ProRapidul dispune acolo de cateva loturi bune de teren. Ca atare, nu-i de mirare ca diversi investitori l-au contactat pe George Copos, intrebandu-l care este pretul de vanzare al cantonamentului. Din cate se zvoneste, baza sportiva ar urma sa fie pastrata ca loc de recreere pentru viitorii rezidenti; cu siguranta ca terenurile de tenis, dar si cel de fotbal, dotat cu nocturna, precum si sala de forta, vor fi foarte cautate!

Cheltuieli lunare prea mari

Intretinerea bazei sportive ProRapid il costa pe George Copos cateva mii de euro lunar, bani in care sunt incluse utilitatile (apa, gaze si energie electrica), precum si salariile angajatilor. Cum chiria la Mogosoaia pentru cateva antrenamente saptamanale este foarte mica, finantatorul Rapidului considera ca este rentabil sa plateasca o suma infima Federatiei in locul milioanelor cheltuite pe cantonamentul din Straulesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
833 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger