AcasăSPORTPromotorul Edi Irimia muta SuperKombat in Bulgaria

Promotorul Edi Irimia muta SuperKombat in Bulgaria

Dupa ce ne-au batut la capitolul „turisti” si la „taxa auto”, bulgarii ne iau, momentan, si una dintre cele mai de succes competitii sportive, circuitul de arte martiale SuperKombat.

Inspirat de numarul mare de turisti romani care isi petrec concediul pe litoralul bulgaresc, promotorul Edi Irimia a decis sa organizeze, sambata, o gala speciala SuperKombat Varna. Va avea loc o piramida de patru luptatori, in care vor fi implicati Benjamin Adegbuyi, croatul Mladen Brestovac, ucraineanul Tsotne Rogava si bulgarul Kostadin Kostov, invingatorul urmand sa-si asigure la gala SuperKombat Final Elimination din toamna.

De asemenea, se vor disputa si cateva super-fight-uri spectaculoase precum Andrei Stoica – Hakan Aksoy (Turcia), Raul Catinas – Domagoj Ostojic (Croatia), Catalin Morosanu – Rick Cheek (SUA) si Corneliu Rus – Alexey Ignasov (Belarus).

Nu in ultimul rand, surinamezul Ismael Londt si francezul Freddy Kemayo se vor infrunta intr-un meci pentru titlul de campion mondial la categoria grea, in versiunea SuperKombat. Vor fi, in total, 9 meciuri care se vor bucura de un real succes, cele 6.000 de bilete puse in vanzare fiind de mult epuizate.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger