AcasăSPORTPromisiunea lui Mihai Stoica, gluma anului 2014!

Promisiunea lui Mihai Stoica, gluma anului 2014!

Managerul campioanei Steaua face pentru 2014 o promisiune pe care si el stie ca nu o poate respecta, indiferent cat de mult ar incerca!

In cea mai recenta postare a sa pe site-ul de socializare Facebook, Mihai Stoica le transmite suporterilor stelisti ca in 2014 nu va mai intra in nicio polemica, ci doar va zambi la atacurile rivalilor din campionat. De altfel, se pare ca aceasta este promisiunea pe care MM Stoica i-a facut-o chiar lui Gigi Becali la ultima vizita efectuata de manager la Penitenciarul Poarta Alba. „Te așteptam cat mai repede, patroane, iar promisiunea pe care ti-am facut-o cand te-am vizitat pe 31 decembrie o voi respecta cu strictete. Doar fapte in 2014, nu vorbe! Deci, oratorii poticniti care invadeaza emisiunile de sport ne pot ataca zilnic, pentru ca noi vom zambi si vom merge mai departe spre titlu„, a scris MM pe contul personal de Facebook.

Mihai Stoica a tinut sa-si prezinte scuze si pentru jignirile aduse unor foste glorii steliste, in principal Emerich Ienei si Anghel Iordanescu: „Cu toata sinceritatea, imi cer scuze pentru riposta data lui Anghel Iordanescu si pentru gluma nevinovata cu Di Canio. Iarta-ma, nea Imi, mi s-a parut ca e simpatica… mai am si eu zile proaste. Stii ca te iubesc si cred ca ti-am demonstrat-o de cand am avut privilegiul de a te cunoaste…”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger