AcasăSPORT”Proiect nebun” în box! De aici se dă ”ora exactă” în ring!

”Proiect nebun” în box! De aici se dă ”ora exactă” în ring!

Claudia și Lăcrămioara, campioanele noastre

Și atunci când Adrian Lăcătuș a lăsat profesioniștii, pentru a se dedica boxului feminin, mulți și-au făcut cruce, poate chiar cu mâna stângă! Dar uite că s-a putut! Și acum acești ”nebuni frumoși” ca antrenorii Mihaela și Adrian Lăcătuș și toți ceilalți care au rămas în familia boxului sunt gata să treacă la ”next level”.

Boxul feminin înseamnă și Lăcătuș

Pentru că, da, boxul feminin nu doar că a devenit sport olimpic iar Claudia Nechita este oprită pe stradă de părinți care nu mai râd, ci întreabă cum să își aducă și ei copiii să facă sport. Nu doar pentru că de ani buni avem campioane mondiale și europene cât multe alte sporturi la un loc. Dar un simplu articol din ”NAȚIONAL” este pe cale să ducă la un nou ”proiect nebun”, care să revoluționeze pur și simplu boxul feminin. Și nu doar cel românesc, după cum vom dezvălui cât de curând…

Hai că se poate! Alături de Nechita!

Astfel ”mobilizam” lumea sportului pe 15 iunie, înainte de plecarea delegației române la atipica Olimpiadă de la Tokyo. Atunci când dezvăluiam ”scenariul de film” care este povestea de viață a Claudiei Nechita, fata care a muncit zi lumină la tăiat lemne și pe câmp, crescută doar de bunică, până ce să ajungă pe ringul olimpic.

Familia boxului crește pe zi ce trece

Da, ce este drept, au lipsit doar câteva secunde și niște arbitri mai puțin sensibili la reprezentanta gazdelor pentru ca Nechita să se întoarcă acasă cu medalia olimpică. Însă cel mai important este că după acele meciuri, România a redescoperit boxul feminin. Iar Olimpiada de la Paris nu este chiar așa îndepărtată. Iar Nechita, ”ghinionista” Lăcrămioara Perijoc și toate celelalte fete pot scrie istorie acolo. Mai ales că, după articolul din ”NAȚIONAL”, una dintre cele mai puternice companii românești s-a alăturat familiei boxului românesc. În cel mai concret mod cu putință! Iar cu ”La Provincia” în spate, a crescut atât ambiția celor din ring, dar și pretențiile… Iar dacă azi chiar campioanele lui Lăcătuș boxează în sala de la ”Lia Manoliu” la antrenamente comune cu galonatul lot național al Italiei sau la alte turnee internaționale este și pentru că știu ce le așteaptă odată cu inițiativa ”La Provincia” de a da ”ora exactă” la boxul feminin european de la București! Prin organizarea unui prim turneu care va revoluționa pur și simplu competițiile internaționale de box!

author avatar
Catalin Tache
539 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger