AcasăSPORTProgramul jucatorilor romani de tenis

Programul jucatorilor romani de tenis

In aceasta saptamana sunt programate trei turnee de tenis. Fetele se infrunta la Bastad (Suedia) si Budapesta (Ungaria), iar baietii vor juca la Newport (SUA).

Sorana Cirstea este singura jucatoare din Romania calificata direct pe tabloul principal al turneului de 220.000 de dolari de la Bastad. Ea o va infrunta pe croata Mirjana Lucic. Principalele favorite ale turneului sunt Caroline Wozniacki si Flavia Pennetta.

Alexandra Cadantu a fost invinsa, in turul al doilea al calificarilor, cu 6-7, 6-4, 7-6, de rusoaica Elena Bovina, desi era cotata printre favoritele la calificarea pe tabloul principal.

Irina Begu, cap de serie numarul sapte, da piept cu Laura Pous Tio, din Spania, in primul tur al turneului de 220.000 de dolari de la Budapesta. In aceeasi faza a competitiei, Madalina Gojnea o va infrunta pe Sara Errani, din Italia, cap de serie numarul doi. Principala favorita a turneului este o alta italianca, Roberta Vinci.

Raluca Olaru, cap de serie numarul doi in calificarile de la Budapesta, a fost invinsa, in turul al doilea, de Irina Buriaciok, din Ucraina, cu 6-4, 6-2.

Americanul John Isner si bulgarul Grigor Dimitrov sunt principalii favoriti ai turneului de 442.500 de dolari de la Newport.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger