AcasăSPORTProgram infernal pentru cele trei pretendente la titlu: CFR Cluj, FC Vaslui...

Program infernal pentru cele trei pretendente la titlu: CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua. Bun venit in iad!

FC Vaslui, CFR Cluj si Steaua sunt singurele echipe care mai pastreaza sanse reale la titlu in Liga 1. Ultimele doua au meci direct in weekend.

Portughezul Cadu este capabil de orice pentru un nou titlu in "Gruia"

Semiesecul Rapidului de pe teren propriu (2-2 cu Pandurii) reduce la trei numarul candidatelor serioase la campionat. Spre deosebire de FC Vaslui si Steaua, CFR Cluj are un meci in plus de disputat, derbiul local cu Universitatea, reprogramat pentru ziua de vineri.

Tanase este speranta Stelei pentru finalul de campionat

Cu toate acestea, de departe, cel mai dificil program il are Steaua: joi este marele razboi cu Dinamo, iar duminica, deplasarea in Ardeal pentru partida cu CFR!

Mijlocasul Vasluiului, Lucian Sanmartean, poate castiga primul titlu din Liga 1

La randul lor, vasluienii sunt obligati sa castige meciurile cu Otelul Galati (deplasare) si „U” Cluj (acasa), dar si sa astepte un pas gresit al „feroviarilor”. Dupa 32 de etape, podiumul Ligii 1 arata astfel: 1. FC Vaslui (64 de puncte), 2. CFR Cluj (64 de puncte), 3. Steaua (62 de puncte). Teoretic, si Dinamo (59p.) ar mai avea sanse la titlu. Practic, formatia din Stefan cel Mare se bazeaza pe povestile SF ale lui Cristi Borcea, cu niste puncte castigate la TAS.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger