AcasăSPORTProfesorul Pustai vine sa castige Liga 1 cu Rapid!

Profesorul Pustai vine sa castige Liga 1 cu Rapid!

Indifererent de ce loc va ocupa in clasament la finalul acestui sezon, Razvan Lucescu va parasi echipa din Giulesti. George Copos i-a gasit deja inlocuitor, pe tehnicianul de la Gaz Metan Medias.

Razvan Lucescu nu mai vrea sa lucreze cu George Copos si l-a anuntat deja ca nu va mai continua la Rapid, indiferent de rezultatul acestei stagiuni. Ruptura s-a produs dupa ce, in iarna, niciuna dintre doleantele antrenorului nu a fost ascultata, iar lipsa „tamponului” Dinu Gheorghe, care reusea cu maiestrie sa asigure un climat bun la echipa, a fost acuzata din plin. „Rapid nu se poate gandi la titlu. La ce s-a intamplat in iarna aici ma mir ca am reusit sa ne revenim. Suntem in lupta pentru Cupa Romaniei, dar pentru titlu, nu! CFR Cluj este principala favorita, deoarece are trei puncte avans”, a declarat Lucescu jr. la finalul partidei cu Steaua.

Minunile facute de Cristi Pustai la Gaz Metan Medias l-au adus in vederea patronilor din Bucuresti. Prima data a fost luat in vizor de Gigi Becali, dar profesorul de matematica din Liga 1 nu a vrut sa se mute in Capitala. Se pare ca George Copos a fost mult mai convingator, iar Pustai a acceptat sa preia Rapidul din sezonul viitor. „Pana la finalul actualului sezon sunt antrenorul Gazului. Nu sunt persoana care sa ia decizii peste noapte, am avut mereu oferte, dar am preferat mereu stabilitatea de la Medias. Poate acum e momentul sa incerc altceva”, spune Pustai.

author avatar
Sebastian Stan
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger