AcasăSPORTProdanca ameninta ca muta "U"Cluj la Bistrita! Vezi de ce!

Prodanca ameninta ca muta „U”Cluj la Bistrita! Vezi de ce!

Dupa ce a fost numita in functia de presedinte executiv la Universitatea Cluj, sotia lui Laurentiu Reghecampf a aflat, cu stupoare, ca gruparea de sub Feleac trebuie sa achite peste 500.000 de euro pentru a juca in acest sezon pe modernul „Cluj Arena”.

Ana Maria e foc si para pe Consiliul Local

Noua conducere de la „U” Cluj a inceput cu stangul mandatul la echipa. Ioan Marginean si Ana Maria Prodan, noii sefi de la „U”Cluj, au fost instiintati ca trebuie sa plaeasca peste un milion de euro ca sa joace in viitorul sezon pe stadionul „Cluj Arena”.

In sezonul trecut, cei de la "U"Cluj se mandreau cu arena lor

Primaria orasului a transmis ca pretul pentru un singur meci pe ultramoderna arena costa intre 25.000-30.000 de euro. Enervata de faptul ca stadionul care, practic, a fost construit de Primarie pentru a gazdui meciurile Universitatii, nu mai este al echipei, Ana Maria Prodan a amenintat ca ia in calcul masura mutarii formatiei antrenate de Claudiu Niculescu la Bistrita. Iar Jean Padureanu a imbratisat imediat ideea, solicitand Universitatii un pret de 10 ori mai mic, respectiv cate 3.000 de euro per meci. Suporterii Universitatii cred ca decizia Primariei are legatura cu Arpad Paszkany, patronul rivalei CFR Cluj. Acesta ar fi aranjat deja ca echipa sa sa joace meciurile din UEFA Champions League pe „Cluj Arena”.

author avatar
Sebastian Stan
1.144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger