AcasăSPORTProcuratura spaniola cere retrogradarea Barcelonei!

Procuratura spaniola cere retrogradarea Barcelonei!

Presa catalana acuza ca Madridul vrea retrogradarea Barcelonei

FC Barcelona s-a impus pe „Ipurua” (2-0 cu Eibar), dar pentru catalani nu exista vesti bune, asta deoarece in Spania se vorbeste despre …retrogradarea echipei „blaugrana”!

Presa catalana acuza ca Madridul vrea retrogradarea Barcelonei

Si, coincidenta (sau nu?!), informatiile acestea apar in saptamana marelui meci Barcelona – Real, care poate scoate definitiv gruparea din Madrid din lupta pentru titlul de campioana. Toate problemele pleaca de la transferul brazilianului Neymar, jucator cumparat pe aproape 100 de milioane de euro (!), dar fara ca oficialii Barcelonei sa anunte la Fiscul spaniol suma reala. „Doar 57 de milioane a costat”, avea sa anunte presedintele Sandro Rosell la semnarea actelor. Demascat de procurori, Rosell si-a dat intre timp demisia, dar atat el, cat si „vicele” Josep Maria Bartomeu (ajuns numarul 1 in club), plus FC Barcelona, au fost inculpati de judecatorul Pablo Ruz pentru frauda fiscala!
Saptamana aceasta are loc primul termen din proces, iar cotidianul „El Mundo Deportivo” a descoperit ce scrie in referatul procurorului Jose Perals, cel care a instrumentat cazul: pedepse maxime pentru toti cei implicati in dosar!  Adica, inchisoare pentru Rosell si Bartomeu, si retrogradare pentru FC Barcelona, cu interdictie de a mai provoca pentru urmatorii doi ani! Totusi, jurnalistii catalani se asteapta ca gruparea „blaugrana” sa scape cu o amenda drastica (de ordinul zecilor de milioane de euro).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger