AcasăSPORTPROCESUL lui Novak Djokovic. Care este verdictul judecătorilor. Va juca Nole la...

PROCESUL lui Novak Djokovic. Care este verdictul judecătorilor. Va juca Nole la Australian Open? / Reacția sportivului

novak djovokicPROCESUL lui Novak Djokovic. Care este verdictul judecătorilor. Va juca Nole la Australian Open?

Procesul lui Novak Djokovic s-a încheiat. Participarea sa la Australian Open stă în mâinile celor trei judecători ai Curții Federale. O decizie va fi luată în scurt timp.

UPDATE 9.55. Novak Djokovic a făcut o scurtă declaraţie în care a spus că este extrem de dezamăgit de decizia tribunalului federal de la Melbourne, care a menţinut hotărârea ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei.

„Aş dori să fac o scurtă declaraţie pentru a aborda rezultatele şedinţei de astăzi de la tribunal. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez, înainte de a face alte comentarii în afară de acesta. Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open. Respect hotărârea Curţii şi voi coopera cu autorităţile în legătură cu plecarea mea din ţară. Nu îmi place că în ultimele săptămâni toată atenţia a fost îndreptată asupra mea şi sper că acum ne putem concentra cu toţii asupra jocului şi turneului pe care îl iubesc. Aş dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor şi fanilor toate cele bune pentru turneu. În cele din urmă, aş dori să mulţumesc familiei mele, prietenilor, echipei, fanilor şi compatrioţilor mei sârbi pentru sprijinul continuu. Toţi aţi fost o mare sursă de putere pentru mine”, a declarat Djokovic.

UPDATE 9.00. Novak Djokovic a pierdut procesul desfășurat în acestă dimineață. Decizia a fost luată în unanimitate, anunță presa din Australia. Astfel, marele campion sârb nu va fi prezent la startul Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nouă ori de-a lungul carierei.

Cei trei judecători au respins apelul lui Djokovic, oferind câștig de cauză guvernului australian. Nole va trebui să plătească și cheltuielile de judecată și nu mai are posibilitatea de a face apel, anunță The Age. Următorul pas va fi deportarea sârbului din Australia.

_____________________________________

Procesul lui Djokovic a început la ora 00:30, ora României, iar pledoariile avocaților au durat aproximativ cinci ore. Decizia finală urmează să fie anunțată în cursul zilei. James Allsop, Anthony Besanko și David O’Callaghan sunt cei trei judecători care urmează să limpezească situația liderului mondial ATP, transmite CNN.

Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, a decis vineri o nouă revocare a vizei lui Novak Djokovic. Ulterior, sârbul a fost reținut sâmbătă dimineața de autoritățile de frontieră din Melbourne și plasat din nou în detenție.

Novak Djokovic și-a aflat adversarul din primul tur de la Australian Open

Dacă Djokovic nu are succes în apelul său, legile spun că acesta ar putea să nu mai primească altă viză pentru intrarea în Australia vreme de 3 ani.
Între timp, organizatorii de la Australian Open, turneu care va debuta luni, 17 ianuarie, au anunțat programul primei zile. Sârbul e programat să joace împotriva compatriotului Miomir Kecmanovic în ultimul meci din sesiunea de seară de pe Rod Laver Arena. În cazul în care se va decide expulzarea lui, locul lui Nole de pe tablou va fi luat de un lucky-loser.
author avatar
Andreea Vlad
378 afisari

13 COMENTARII

  1. Ignorarea și disprețul legilor și reglementarilor în vigoare și-a spus cuvântul. O decizie justa, adoptată în unanimitate de completul de judecată. Mai ales că face abstracție de notorietatea personajului. O lege pentru toți.

    • Prost te a mai facut doamna ma-ta, pai unde mai sunt drepturile omului, idiotule? Drepturile oamenilor nu pot fi condiționate de un act medical. Deci in Australia azi, urmașii celor ce au gazat oameni in lagăre, isi pot cere drepturi de eroi pentru bunicii lor. Si atunci era lege, deci dupa mintea ta scurta, marea parte a nazistilor ce nu au avut dispreț de legi si regulamente, sunt eroi

      • Fac o excepție și-ți răspund, că văd că ești îngrămădit tare: „Drepturile” cum le spui tu sunt acordate întotdeauna, fără excepție, în temeiul legii. Iar legea, la rândul ei, are întotdeauna aplicabilitate teritorială. Mai pe înțelesul tău – statele insulare (Japonia, Taiwan, Australia, Noua Zeelandă) au reglementări legale mult mai drastice în domeniul combaterii pandemiei, dar al imigrarii ilegale, decât cele continentale. Revin: asta e legea locului, asta se respectă. Evident că sub pălăria ipoteticilor „drepturi ale omului” nu încape ignorarea balcanică a legii locului. Punct.

        • Esti un tâmpit cu suflet de sclav. Dacā o ” lege ” e abuzivā si absurdā mā CAC pe ea, n-ai decât s-o respecti tu, sclavete idiot.

  2. „Jurnalistei” care a scris articolul: Ia Dex-ul si cauta DEPORTAT!!!

  3. & Probabil că și „efecte” în colonii ale retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană , ?

  4. Omul a crezut ca este in alte sfere si realitati Asa se intampla cand uiti cine ai fost si te crezi zeu Pana la urma ce mare erou esti ca ai abilitati sa pocnesti o bila alba ,ce mare branza faci Strangi banet cu galeata de la niste ahtiati pe care nu i inteleg si nu i voi intelege niciodata Daca el care da cu o paleta intr o mingiuta este erou atunci adevaratii eroi (Andre Rieu ,muzicianul sau toti marii artisti care ti salta inima de bucurie cand ii auzi ,ce sunt? Ce ar trebui sa faca acestia ? Ar trebui sa sfideze cu aroganta ,sa minta ?Cel ce ii da sfaturi acestui ingamfat este cel mai vinovat!

    • Cand se da comanda sa faci ceva impottriva vointei tale, te executi si nu comentezi.Asa era pe vremea lu’ ceausescu .
      Cine mai are incredere in Australian open?

      • Compari pe Ceausescu, care a ridicat o tarā, cu saranistii din ziua de azi? Ai habar de istorie, stii ce a fost înainte de venirea lui Ceausescu la putere si dupā?

  5. S-au ofuscat globaliștii, să fie cum vor ei, nu contează de cine este vorba, doar au crăpat atâția de la vaccin, ce mai vrea și ăsta?? Ei, domnul Nole a prezentat „ceva” ce lipsește de mult printre „noi”: verticalitate și coloană vertebrală versus atitudini de sclavi nenorociți!! Bravoooo Nole!!!!

  6. Scârbe australiene şi punct!
    Nu se procedează aşa. Serul experimental nu este o joacă.
    Au căzut sportivii pe terenul de fotbal după 2 sau 3 doze. Fiecare poate să decidă ce face cu propriul corp. Nu are nimeni dreptul să oblige un om să stea pe post de cobai. Comenteaza criminalii australieni care îsi vaccinează copiii.
    BRAVO NOVAK!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger