AcasăSPORTProbleme pentru Steaua: Ziua si accidentarea

Probleme pentru Steaua: Ziua si accidentarea

Stelistii cad lati dupa antrenamentele lui Reghecampf

Antrenorului Laurentiu Reghecampf nu-i vine sa creada ca pierde cate un jucator pe zi. Ieri, s-a lovit si Mihai Pintilii, mijlocasul cumparat de la Pandurii cu 650.000 de euro.

Stelistii cad lati dupa antrenamentele lui Reghecampf

Ori stelistii sunt fragili ca portelanul, ori preparatorul fizic, germanul Thomas Neubert, nu s-a adaptat inca la specificul fotbalistului roman. Cert este ca, in Austria, acolo unde echipa se afla in cel de-al doilea cantonament al verii, jucatorii se accidenteaza pe capete. Ieri s-a rupt si Mihai Pintilii, cel mai rasunator transfer efectuat de „ros-albastrii” in vara (650.000 de euro platiti Pandurilor). Mijlocasul central a parasit sedinta de pregatire acuzand dureri musculare. Culmea, Pintilii abia se refacuse dupa o afectiune la tendonul piciorului stang, care l-a tinut departe de „nationala” in meciurile amicale cu Elvetia si Austria!

Mihai Pintilii este al patrulea stelist care se accidenteaza in ultimele zile, dupa Gabi Matei, Andrei Dumitras si Iasmin Latovlevici. Primului i-au reaparut durerile la genunchiul drept, in timp ce banateanul are intindere musculara. In convalescenta se afla si ex-nemteanul Dumitras, care a facut entorsa in „amicalul” cu FC Basel.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger