AcasăRecomandariProbleme pentru sotii Reghecampf: Anamaria Prodan a ajuns SOMERA!

Probleme pentru sotii Reghecampf: Anamaria Prodan a ajuns SOMERA!

Controleaza cei mai multi jucatori din Liga 1, dar Federatia Romana de Fotbal nu pare a da prea mare importanta acestui aspect. Ba, din contra, Anamaria Prodan este doar ultima „victima” a regimului burlanesc.

In fotbal, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf merg in directii diferite

Profitand de prezenta sotului Laurentiu Reghecampf pe banca Stelei, „Prodanca” si-a marit portofoliul cu jucatori impresariati. Rand pe rand, cu ea au semnat aproape toti campionii din Ghencea, de la Szukala si Bourceanu pana la Pintilii ori Sanmartean, fara sa-i mai punem la socoteala si pe fotbalistii de la alte cluburi. De cateva zile, insa, Anamaria este in somaj, acolo unde a fost trimisa de Federatia Romana de Fotbal, care i-a suspendat licenta de impresar ca urmare a neachitarii politei de asigurare de raspundere profesionala. „Licenta doamnei Prodan a fost suspendata automat. In acest moment, ea nu mai are dreptul sa-si exercite meseria de agent FIFA. Are la dispozitie 90 de zile pentru a plati taxa, altfel i se va retrage definitiv licenta”, afirma Adrian Stangaciu, presedinte al Comisiei pentru acordarea licentei de agent de jucatori, din cadrul FRF, potrivit ziare.com. Daca pana in luna februarie nu isi achita datoriile catre Federatie, Anamaria Prodan risca sa piarda toate contractele de reprezentare pe care le are in momentul de fata.
Lovitura n-ar fi decat una de moment, intrucat FIFA oricum intentioneaza sa desfiinteze aceasta meserie. Incepand cu vara lui 2015, conform unei directive a forului de la Zurich, fotbalistii se vor transfera doar prin intermediul firmelor de avocatura, impresarii urmand a deveni o simpla amintire in domeniu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.684 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger