AcasăSPORTProbleme pentru Reghecampf: Nikolici s-a operat si revine in octombrie

Probleme pentru Reghecampf: Nikolici s-a operat si revine in octombrie

Nikolici era om de baza la Steaua inainte sa se accidenteze

Atacantul muntenegrean Stefan Nikolici va rata „dubla” cu Legia Varsovia si eventualele prime jocuri din grupele Ligii Campionilor, daca Steaua trece in play-off de formatia poloneza.

Nikolici era om de baza la Steaua inainte sa se accidenteze

Nikolici a anuntat inca de duminica seara ca se va opera la genunchiul stang, deoarece au aparut complicatii, interventia chirurgicala fiind unica solutie pentru vindecare. „Sub cutit maine (n.n. – luni), cu siguranta!”, a scris muntenegreanul pe pagina personala de Facebook. Operat cu succes ieri dimineata, stelistul a aflat ca va reveni pe gazon in doua luni, exclus mai devreme. Cum si Leandro Tatu nu este complet refacut, Laurentiu Reghecampf a ramas cu un singur „varf” de careu valid din punct de vedere medical. Italianul Federico Piovaccari va fi titular maine seara, cu Legia Varsovia, in mansa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. „Am venit aici pentru a suplini plecarea lui Raul Rusescu. Stiu ca nu e usor, dar voi face tot ce imi sta in putinta si voi incerca sa dau cat mai multe goluri”, a declarat, ieri, „macaronarul”.
Totusi, nu este exclus ca Steaua sa demareze negocierile cu Pandurii Tg.Jiu pentru transferul atacantului lituanian Deivydas Matulevicius, revelatia acestui inceput de sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger