AcasăSPORTProbleme pentru Lucescu: s-a suparat Akhmetov!

Probleme pentru Lucescu: s-a suparat Akhmetov!

Elevii lui Lucescu au fost mai mereu la pamant cu Zenit

Antrenorul roman al formatiei Sahtior Donetk ar putea fi demis dupa ce gruparea ucraineana a suferit o noua infrangere in UEFA Champions League, 0-1 cu Zenit St.Petersburg.

Akhmetov se astepta ca Sahtior sa zburde in Champions League

Nemultumit de rezultatele inregistrate in UCL (doua puncte din patru meciuri) si in campionat (Sahtior gafaie langa Dinamo Kiev), patronul Rinat Akhmetov ia in calcul despartirea de Mircea Lucescu. Miliardarul din Donbass a sperat ca echipa va avea un parcurs impresionant in Europa, dar Sahtior Donetk poate rata calificarea in primavara europeana, desi face parte dintr-o grupa accesibila, cu Zenit, FC Porto si APOEL Nicosia. Ar fi pentru a doua oara cand Sahtior rateaza calificarea in primavara europeana in cei sapte ani ai lui Mircea Lucescu la Donetk.

Elevii lui Lucescu au fost mai mereu la pamant cu Zenit

In alta ordine de idei, Lionel Messi a marcat 202 goluri pentru FC Barcelona si mai are nevoie de 33 pentru a deveni cel mai prolific atacant din istoria catalanilor. Victor Valdes a devenit portarul cu cea mai lunga perioada de invincibilitate din istoria Barcelonei. Valdes nu a mai primit gol din 21 septembrie, respectiv de 877 minute (mai mult de noua meciuri).

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger