AcasăSPORTProbleme pentru dinamovisti in Poiana Brasov: Evacuati cu Politia

Probleme pentru dinamovisti in Poiana Brasov: Evacuati cu Politia

Dinamovistii vor sa aiba un stagiu reusit de pregatire in Poiana

Primul antrenament al zilei de luni a fost marcat de o serie de incidente, avandu-l in prim plan pe noul director sportiv al „cainilor”, Cristian Bobar, finul ex-presedintelui executiv Cristi Borcea.

Dinamovistii vor sa aiba un stagiu reusit de pregatire in Poiana

Cu toate ca aveau acceptul sa intre in baza sportiva din Stadionul Olimpic, elevii lui Gheorghe Multescu s-au vazut nevoiti sa paraseasca locatia inainte de terminarea sedintei de pregatire. Directorul bazei s-a suparat pe echipa dinamovista deoarece jucatorii ar fi perturbat antrenamentele unor sportive, pe care chiar le-ar fi evacuat de acolo.

Dupa mai multe minute de parlamentari, fotbalistilor li s-a permis sa efectueze cateva exercitii de stretching pe o bucata de teren, incalzirea fiind intrerupta de aparitia politistilor la fata locului. In pofida incercarilor noului manager sportiv Cristian Bobar, finul lui Cristi Borcea, formatia „alb-rosie” a fost data afara din complex, jucatorii in frunte cu tehnicianul Gheorghe Multescu revenind la hotel. „A fost o simpla problema de comunicare, situatia se va rezolva, nu-mi fac griji”, a incercat Multescu sa minimizeze incidentul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger