AcasăSPORTProaspatul dinamovist Curtean are o sora care tine cu Steaua

Proaspatul dinamovist Curtean are o sora care tine cu Steaua

Alex Curtean a semnat cu Dinamo – formatia lui favorita inca din copilarie – dar a declansat razboiul in sanul familiei. Tatal acestuia a jucat in tinerete si tine cu Steaua, iar sora fostului fotbalist de la Poli Timisoara sufera din greu pentru „ros-albastri”.

Daciana si Alex nu vor mai putea fi alaturi la derby-urile dintre Steaua si Dinamo

Dan Curtean, fost fotbalist la Steaua si FC Olt, in anii 80, a insistat foarte mult ca fiul sau sa-i calce pe urme. „Tata sigur vrea sa ajung la Steaua, dar eu acum ma gandesc doar sa-mi vad de treaba la echipa mea si daca voi continua sa joc bine vor veni si ofertele de la echipe de top din Romania”, declara Alex, pe vremea cand evolua pentru Gaz Metan Medias. Sora lui Curtean, Daciana (28 de ani), este componenta de baza la echipa de handbal Otelul Galati, dar si fana inraita a fotbalistilor de la Steaua.

Sora jucatorului, in Ghencea, impreuna cu iubitul Bogdan

De altfel, Daciana Curtean s-a fotografiat pe arena din Ghencea, la un meci al Stelei, impreuna cu prietenul ei, Bogdan Balaban, arbitru de fotbal din Galati. Ca fapt divers, si mama lui Alexandru Curtean este o fosta sportiva, ea jucand handbal pentru CSM Sibiu. Acesta este singura din familie care nu s-a aratat deranjata de transferul lui Alex de la Poli Timisoara la FC Dinamo.

Nu a preluat modelul „Parvulescu”

Daciana Curtean iubeste Steaua si FC Barcelona

Daciana Curtean a mostenit „microbul” de la tatal sau si este la curent cu toate noutatile legate de ceea ce se intampla la Steaua. Nebunia se va declasa in momentul in care sezonul de fotbal se va relua, deoarece Dinamo este la mare lupta cu Steaua pentru titlul in Liga 1. Sora lui Curtean dorea ca echipa favorita sa castige campionatul si pe vremea cand fratele ei imbraca tricoul lui Poli Timisoara, dar acum prapastia se va adanci si mai mult, avand in vedere ca Steaua si Dinamo se au ca soarecele si pisica. Noua achizitie a gruparii din Stefan cel Mare nu a preluat modelul „Paul Parvulescu”, care s-a dat dinamovist de mic si a ajuns la Steaua. „Ce relevanta are daca te bati cu pumnul in piept ca esti dinamovist. Pot spune ca sunt fericit pentru realizarea transferului, fiindca mi-am dorit enorm sa ajung la Dinamo”, a declarat Alex, crescut de mic intr-o casa in care au dominat culorile „ros-albastre”.

author avatar
Sebastian Stan
1.231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger