AcasăSPORTPRM-ista Ancuta Carcu se dezbraca in vestiarul Stelei daca echipa lui Reghe...

PRM-ista Ancuta Carcu se dezbraca in vestiarul Stelei daca echipa lui Reghe bate pe Chelsea

A candidat pentru un post de parlamentar, din partea PRM, dar nu a reusit sa castige alegerile. Acum, Anca Carcu spune ca vrea sa se dezbrace in vestiarul Stelei daca echipa lui Reghe invinge pe Chelsea.

Frumoasa bruneta a devenit cunoscuta in lumea politica mai ales datorita bustului ei urias, dar si din cauza unui scandal monstru in care a fost implicata alaturi de Gigi Becali.

Ancuta l-a reclamat pe Gigi Becali la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce acesta ar fi folosit cuvinte precum „proasta”, „idioata” sau „tampita” in diverse discutii avute cu mai multe femei.

Patronul Stelei a luat in ras actiunea Ancutei, precizand ca „credeti ca femeia asta cu tatele pe afara ma poate pune pe mine pe drumuri? Femeile cu tatele scoase sunt femeile care il slujesc pe Satana”.

In ciuda disensiunilor dintre cei doi, Ancuta Carcu sustine ca este stelista de mica si chiar ca este dispusa sa le arate sanii jucatorilor de la Steaua, in cazul in care acestia se impune in meciul cu Chelsea de maine seara, din Europa League.

author avatar
Cristi Ionita
1.764 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger