AcasăSPORTPrintul kickboxingului, olandezul Rico Verhoeven, intra in cusca la RXF 20

Printul kickboxingului, olandezul Rico Verhoeven, intra in cusca la RXF 20

Cel mai valoros kickboxer din lume, olandezul Rico Verhoeven, a decis sa faca pasul catre artele martiale mixte.

Impresionat de felul cum se dezvolta promotia romaneasca Real Xtreme Fighting, Verhoeven, de comun acord cu antrenorul sau, Dennis Krauwell, a hotarat sa-si faca debutul ca luptator de MMA pe 19 octombrie la Sibiu in gala RXF 20.

„Am studiat mai multe promotii de MMA din Europa si am ajuns la concluzia ca RXF arata cel mai bine din toate punctele de vedere asa ca pana la urma nu a fost chiar o alegere dificila. Poate ca am fost si un pic sentimental cand m-am orientat catre RXF pentru ca prima mea victorie cu adevarat mare din cariera de kickboxer a fost obtinuta la Bucuresti contra lui Hesdy Gerges, in 2011. Acum, intrand in MMA, am ocazia sa dau curs unei noi provocari iar faptul ca imi fac debutul intr-un eveniment organizat in Romania sper sa-mi poarte noroc si sa ajung un luptator de top in artele martiale mixte”, a declarat sportivul olandez.

In paralel, Verhoeven isi va continua si cariera de kickboxer in organizatia olandeza Glory, cea mai puternica si mai bogata promotie de profil din lume. Supranumit „Printul kickboxingului”, Rico Verhoeven, 26 de ani, este in momentul de fata campionul en-titre al categoriei grele din Glory, iar in palmaresul sau figureaza victorii impotriva unor sportivi foarte bine cotati precum Gokhan Saki, Peter Aerts, Daniel Ghita, Errol Zimmerman, Hesdy Gerges, Sergei Kharitonov sau Benjamin Adegbuyi.

Gala de MMA RXF 20, programata pe 19 octombrie la Sibiu, va fi organizata de promotorul brasovean Sebastian Vieru, iar Rico Verhoeven va lupta in capul de afis al evenimentului. Vor mai intra in cusca, printre altii, Tolea Ciumac, Ioan „Gerula” Vranceanu, Ionut „Pitbull” Atodiresei, Sergiu Breb si Ciprian Chiru. Va oficia din nou in cusca RXF americanul Herb Dean, cel mai valoros arbitru de MMA din lume. Dean a arbitrat in premiera la RXF pe 31 august la Galati.

author avatar
National
1.075 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger