AcasăRecomandariPrintul Khalid bin Mansour: „Nevasta lui Reghecampf se poarta de parca ar...

Printul Khalid bin Mansour: „Nevasta lui Reghecampf se poarta de parca ar conduce Al Hilal!”

Cu fiecare zi scursa, viitorul lui Laurentiu Reghecampf e tot mai departe de Al Hilal. Desi au investit milioane de euro in proiectul prezentat de antrenorul roman, seicii arabi nu stiu, acum, ce sa mai faca pentru „a salva ce se mai poate salva”.

Reghecampf si Anamaria Prodan, cel mai hulit cuplu din fotbalul saudit

Ultimul atac la adresa lui Reghecampf a fost lansat de printul Khalid bin Mansour, unul dintre membrii marcanti ai conducerii clubului Al Hilal. Intr-un interviu acordat cotidianului El Hadas, seicul arab o infiereaza pe Anamaria Prodan pentru implicarea sa in gruparea saudita. „Mai ales in ultima perioada, ea se poarta de parca ar conduce clubul al Hilal!”, a declarat Khalid bin Mansour, care da si solutia pentru iesirea din criza in care a fost adusa echipa de familia Reghecampf-Prodan: „Fostul vicepresedinte, printul Nawaf bin Saad, trebuie sa se intoarca si sa salveze ce se mai poate salva”.
Luat la tinta din toate partile (ziaristi si chiar propriul vestiar), Laurentiu Reghecampf nu vrea sa-si dea demisia dintr-un motiv cat se poate de firesc: contractul sau prevede ca trebuie sa primeasca in jur de cinci milioane de dolari daca Al Hilal il concediaza! Tocmai din acest motiv insista fostul stelist sa continue pe banca sauditilor, avand garantia unor recompense financiare pe masura puterii de a rabda ofensiva sefilor.

Pintilii – dat afara!

Degeaba a incercat Reghecampf sa-l pastreze in lot, Mihai Pintilii a fost pus pe liber de Al Hilal. O data cu transferul grecului Samaras, sauditii au eliberat un loc de jucator strain, iar cel sacrificat a fost internationalul roman. Asta, desi „Reghe” a-ncercat sa-l indeparteze pe sud-coreeanul Kwak Tae Hwi. Conducerea lui Al Hilal s-a opus si a hotarat, peste capul antrenorului, sa-l trimita acasa pe Pintilii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.096 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger