AcasăSPORT"Printul" Cristea, sacrificatul de serviciu

„Printul” Cristea, sacrificatul de serviciu

Adrian Cristea, mai mult "print" decat fotbalist

Remiza de la Brasov, 1-1 cu nou-promovata Corona, n-a ramas fara urmari. Ieri, cand echipa s-a deplasat la Basel, pentru meciul din Liga, antrenorul campioanei l-a lasat acasa, la Bucuresti, pe Adrian Cristea, singurul fotbalist sacrificat in urma semiesecului din weekend.

Adrian Cristea, mai mult "print" decat fotbalist

Deplasarea Stelei in Elvetia s-a facut fara mijlocasul pe care Laurentiu Reghecampf promitea, cu cateva luni in urma, sa-l faca numarul 1 pe postul sau in tara. Dupa 1-1 pe terenul Coronei Brasov, sotul impresarei Anamaria Prodan l-a pedepsit tocmai pe „Print”, clientul nevestei sale. Lasat la Bucuresti, Cristea plateste pentru evolutia lamentabila a intregii echipe, nu numai a sa. Neconvocati pentru partida din aceasta seara sunt si Ionut Neagu (accidentat) si Gabriel Iancu (pedepsit de Gigi Becali). Pe de alta parte, din lot nu lipseste Mihai Pintilii, pe care Reghecampf vrea sa-l titularizeze, chiar daca internationalul stelist abia si-a revenit dupa o accidentare.

In alta ordine de idei, agentia „calciomercato” a scris, ieri, ca oficialii Fiorentinei (adversara de joi a Pandurilor, in Liga Europa) vor profita de drumul in Romania pentru a demara negocierile cu Steaua pentru mijlocasul Alex Bourceanu. Capitanul campioanei a fost monitorizat de toscani la mai multe jocuri din aceasta toamna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger