AcasăSPORTPrintul Charles, in tribune la Wimbledon dupa 42 de ani

Printul Charles, in tribune la Wimbledon dupa 42 de ani

Printul Charles facand cunostinta cu unul dintre organizatorii turneului de la Wimbledon

Pentru prima data din 1970 incoace, Printul Charles al Marii Britanii, cel mai mare dintre urmasii Reginei Elisabeta a doua, a fost prezent in tribunele „All England Lawn Tennis and Croquet Club”, complexul sportiv in care se disputa turneul de la Wimbledon.

Printul Charles facand cunostinta cu unul dintre organizatorii turneului de la Wimbledon

Printul Charles a fost insotit de sotia sa, Camilla, Ducesa de Cornwall.

Printul Charles a fost supravegheat de numerosi reprezentanti ai fortelor de ordine

Daca printul si-a pierdut o mare parte din timp salutandu-i si felicitandu-i pe organizatori si pe cei care se ocupa ca totul sa fie in regula la celebrul turneu de tenis, Camilla a purtat o conversatie inversunata cu tenismanul ei favorit, americanul Andy Roddick.

Ducesa de Cornwall dand mana cu Andy Roddick

Oarecum surprinzator, si Printul Charles a precizat ca, alaturi de Andy Murray si ceilalti reprezentanti ai Marii Britanii, jucatorul sau favorit este elvetianul Roger Federer. In varsta de 64 de ani, Printul Charles este un mare iubitor de rugby, polo pe iarba, cricket sau vanatoare. Din aceasta cauza, el nu a mai fost prezent in tribunele turneului de tenis de la Wimbledon din 1970, cand a asistat la finala 100% australiana in care John Newcombe l-a invins, cu 5-7, 6-3, 6-2, 3-6, 6-1, pe Ken Rosewall.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger