AcasăSPORTPrimul transfer facut de Petrolul pentru Europa League

Primul transfer facut de Petrolul pentru Europa League

Petrolul si-a asigurat, pentru prima data dupa aproape doua decenii, prezenta in cupele europene, iar oficialii ploiestenilor isi iau toate masurile pentru a face o figura cat mai frumoasa.

Cosmin Contra, antrenorul Petrolului, este multumit, in mare masura, de lotul avut la dispozitie, dar precizeaza ca ar mai avea nevoie de 3-4 jucatori pentru a putea rezista pe mai multe fronturi.

Florian Walter, unul dintre actionarii de la clubul ploiestean, este in asentimentul antrenorului precizand ca „trebuie sa aducem 3-4 jucatori. Nu discutam de oferte, de vanzari de jucatori. Noi ne dorim sa-l pastram pe Bokila. Va dati seama ce performanta ar fi pentru Petrolul daca ar vinde un jucator pe o suma mare… Bokila nu vrea sa vina la nicio echipa din tara”.

Florian Walter a confirmat si primul transfer facut de Petrolul Ploiesti, sustinand ca trupa antrenata de Cosmin Contra il va inregimenta pe Adrian Cristea, mijlocas cedat in iarna, sub forma de imprumut, la Standard Liege.

Nemultumiti de atitudinea fotbalistului, belgienii au decis ca nu este cazul sa activeze clauza de cumparare a jucatorului, insa oficialii clubului ploiestean sunt de parere ca experienta lui Cristea o va ajuta pe Petrolul sa faca o figura frumoasa in Europa League.

sursa foto: sptfm.ro

author avatar
Cristi Ionita
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger