AcasăRecomandariPrimul scurtcircuit in tabara campioanei: Gigi a inceput sa se bage peste...

Primul scurtcircuit in tabara campioanei: Gigi a inceput sa se bage peste Radoi!

Doar ceva mai mult de o luna a durat „povestea de dragoste” dintre patronul Stelei si antrenorul echipei, afaceristul avand deja primele incercari de a se baga peste tehnician in alcatuirea echipei.

Radoi nu accepta ca Gigi Becali sa-i faca echipa pe banii lui

Deja toata lumea realizeaza ca Steaua are un start modest de sezon. Eliminata prematur din UEFA Champions League, FCSB nu exceleaza nici in campionat. Egalul din meciul cu Dinamo, 0-0, a adus nori negri in tabara campioanei, iar patronul Gigi Becali le-a transmis apropiatilor ca nu mai rezista si ca vrea sa se implice in alcatuirea echipei. Astfel, Becali a trasat deja ordine ca Steaua sa-i foloseasca mai mult, in meciurile urmatoare, pe Gabi Iancu sau Nicusor Stanciu. Cei doi au avantajul tineretii de partea lor, iar Becali spera ca, in cazul in care jucatorii dau randamentul scontat, sa-i poata vinde pe bani buni in strainatate. Exista insa o mare problema. In momentul in care a fost instalat in fruntea echipei, Mirel Radoi si-a asumat efectuarea unor plati catre jucatori, in baza relatiei de rudenie pe care o are cu Gigi Becali, patronul fiind nasul fostului international. Singura conditie pusa de Radoi a fost ca Becali sa nu se implice in alcatuirea echipei. Gigi s-a abtinut cat a putut dar, nemultumit de rezultate, a inceput sa bata apropo-uri. Chiar dupa esecul de la Belgrad, 2-4 cu Partizan, Becali spunea ca „eu, daca m-as fi implicat la echipa, nu l-as fi dat afara pe Tamas. Cu el in locul lui Papp poate ne calificam”.

Gigi Becali

Radoi  nu a primit deloc bine afirmatia nasului, iar faptul ca acum Gigi vrea sa-i impuna sa foloseasca mai des jucatorii tineri cu potential a produs un scurtcircuit intre banca tehnica a Stelei si loja.

Acuzat ca si-a cumparat locul ca la Formula 1

Retras din activitatea de fotbalist in urma cu doar cateva luni, Mirel Radoi a sarit direct pe banca tehnica a Stelei. O mutare mult prea indrazneata au spus carcotasii, la vremea respectiva. Chiar si Marius Niculae, fostul atacant al lui Dinamo, a declarat ca „Steaua este o palarie prea mare pentru Radoi”. De altfel, greselile facute pana acum de antrenorul Stelei pot fi puse pe seama lipsei de experienta, insa cu certitudine dau apa la moara carcotasilor. Iar faptul ca Radoi si-a asumat efectuarea unor plati catre echipa, din cauza lipsei de lichiditati a lui Gigi, i-a facut pe rautaciosi sa-l compare pe fostul international cu un pilot de Formula 1. Cei mai multi dintre pilotii din marele circuit sunt obligati sa vina cu sponsori sau cu bani de acasa pentru a obtine un loc intr-o echipa. In aceleasi conditii, Mirel a profitat de ocazie, si de cele 15 milioane de euro pe care le-a scos din fotbalul arab, si s-a instalat in fruntea Stelei. Gigi Becali dorea un tehnician cu mai multa experienta la echipa, tinand cont de schimbarile masive de la nivelul lotului, dar, constrans de situatie, a acceptat varianta Radoi.

author avatar
Cristi Ionita
677 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger