AcasăSPORTPrimul roman la Arsenal: Vlad Dragomir, transfer in Anglia la 16 ani!

Primul roman la Arsenal: Vlad Dragomir, transfer in Anglia la 16 ani!

Vlad Dragomir, mandru sa imbrace tricoul rosu al „tunarilor”

Vlad Dragomir, capitanul nationalei Under 16 a Romaniei, a semnat un contract pe trei ani cu Arsenal, devenind, astfel, primul fotbalist roman care ajunge la gruparea londoneza.

Vlad Dragomir, mandru sa imbrace tricoul rosu al „tunarilor”

In varsta de 16 ani, timisoreanul Vlad Dragomir se va prezenta la reunirea „tunarilor” pe 29 iunie, cand managerul Arsene Wenger va decide daca il pastreaza in lotul mare sau il imprumuta la un alt club din Premier League.L-am propus pe Vlad la Arsenal in urma cu un an si jumatate, timp in care englezii l-au monitorizat cu atentie. In opinia mea, Dragomir este unul dintre cei mai talentati jucatori din Europa in momentul de fata„, a declarat agentul juniorului, Catalin Sarmasan. Desi a mai fost dorit si de Inter Milano, capitanul de la Under 16 a ales Arsenal pentru francezul Wenger, recunoscut drept un antrenor care pune baza pe tineri si nu se fereste sa-i titularizeze chiar din perioada junioratului.
Pentru viitorul international roman, londonezii au platit catre ACS Poli Timisoara doar 100.000 de euro, reprezentand indemnizatia de formare a jucatorului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger