AcasăSPORTPrimit ca un campion la revenirea in tara, dupa ultramaratonul arctic. Tiberiu Useriu:...

Primit ca un campion la revenirea in tara, dupa ultramaratonul arctic. Tiberiu Useriu: Cel mai dificil moment a fost startul!

A invins frigul si s-a intors cu bine acasa, cu tot cu recentul trofeu obtinut. Bistriteanul a revenit pe taram autohton, dupa o noua reusita cu care putini maratonisti se pot lauda – a doua victorie consecutiva la Maratonul 6633 Arctic Ultra.

Inca obosit dupa efortul impresionant pe care l-a facut, parcurgand sutele de kilometri ale mataronului in conditii vitrege, de frig extrem, cu cateva degete de la picioare degerate, Useriu a fost fericit sa vada cata lume l-a asteptat la aeroport, in Cluj, inclusiv cu prajituri. Au fost zeci de oameni care au tinut sa vina, noaptea trecuta, la aeroport, il aplaude pe romanul in varsta de 43 de ani pentru succesul sau.

„Am avut ceva probleme, de la o astfel de competitie nu te astepti sa te intorci sanatatos, am avut ceva degeraturi (…), dar pana la urma am putut (…) sa ajung la final cu ele”, a povestit Useriu, temerarul admitand si ca primii pasi in competitie i-au parut cei mai grei. „Cel mai dificil moment a fost startul, cand mi-am dat seama ce ma asteapta pentru urmatorii kilometri”, a marturisit Useriu, la aeroport.

sursa foto: facebook/Tiberiu Useriu

author avatar
Cristina Stefan
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger