AcasăSPORTPrimele reactii dupa infrangerea suferita de Simona Halep la Australian Open

Primele reactii dupa infrangerea suferita de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep a ratat, miercuri dimineata, calificarea in semifinalele Australian Open, romanca pierzand, cu 3-6, 0-6, partida cu slovaca Dominika Cibulkova.

Mai experimentata si cu lovituri mai puternice, slovaca a controlat jocul de la un capat la celalalt, profitand si de ziua mai slaba prinsa de Simona Halep.

Desi s-a vehiculat ca romanca ar avea probleme medicale la umarul drept, Simona a recunoscut, la finalul confruntarii de pe Rod Laver Arena, de la Melbourne, ca a pierdut partida din cauza emotiilor.

„Astazi nu am putut juca, emotiile nu m-au lasat. Nu am putut sa fac fata emotiilor. Inaintea meciului am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea deloc. Nu m-am putut misca prea bine” au fost primele cuvinte ale Simonei, dupa esecul suferit in fata Dominikai Cibulkova.

Romanca recunoaste ca un diferenta a fost facuta si de experienta slovacei. „Conteaza foarte mult si lipsa de experienta. Ea avea mai multa decat mine. Eu nu am intrat relaxata pe teren, nu am avut bucuria de a juca. Am pus prea multa presiune pe mine. Voi incerca sa nu mai fac asta” a declarat Simona Halep.

Calificarea in sferturile de finala de la Australian Open i-au adus romancei un cec in valoare de 270.000 de dolari si accederea intre cele mai bune 10 jucatoare ale lumii. Simona Halep va avea, incepand de luni, un nou antrenor in persoana belgianului Wim Fissette, tehnician care a lucrat cu Kim Clijsters si Sabine Lisicki. Pana atunci, insa, Simona vrea sa profite la maxim de cele cateva zile libere si sa se odihneasca.

author avatar
Cristi Ionita
178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger