AcasăSPORTPrimele de campionat la Otelul: Numai 12 sunt norocosi

Primele de campionat la Otelul: Numai 12 sunt norocosi

Jucatorii Otelului vor incasa prime totale in valoare de doua milioane de euro

Banii vor fi virati in conturile jucatorilor imediat dupa ce UEFA va trimite la Galati prima transa din bonusul pentru participarea in grupele Ligii Campionilor.

Jucatorii Otelului vor incasa prime totale in valoare de doua milioane de euro

In iarna anului 2010, Marius Stan le-a promis jucatorilor de la Otelul ca vor primi fiecare cate 100.000 de euro pentru castigarea titlului. Elevii lui Dorinel si-au indeplinit obiectivul, iar acum asteapta ca directorul executiv sa-si respecte cuvantul dat. Stan i-a anuntat, ieri, pe fotbalisti ca doar 12 dintre ei vor incasa bonusul maxim, de 100.000 de euro: „Este vorba despre cei care au evoluat in 75% din partidele sezonului trecut”.

Asta inseamna minimum 24 de meciuri, conditie indeplinita de 12 campioni: Cornel Rapa (33 de jocuri), Branko Grahovac (32), Sergiu Costin (31), Adrian Salageanu (29), Gabriel Giurgiu, Marius Pena, Liviu Antal, Laurentiu Iorga, Silviu Ilie (cate 28), Ionut Neagu (27), Gabriel Paraschiv (26) si Alejandro Viglianti (25). Sarbul Milan Perendija a fost unul dintre cei mai buni „otelari” in returul campionatului, insa ii lipseste un singur meci pentru a pune mana pe 100.000 de euro. Antrenorul Dorinel Munteanu face lobby, totusi, ca elevul sau sa beneficieze de prima intreaga. „Sa vina banii de la UEFA si apoi ii vom imparti jucatorilor. Nimeni nu va ramane neplatit”, a explicat Marius Stan. In total, Otelul Galati va cheltui aproximativ doua milioane de euro pentru premierea fotbalistilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger