AcasăSPORTPrimarul Timisoarei in audienta la Mircea Sandu

Primarul Timisoarei in audienta la Mircea Sandu

Primaria lui Ciuhandu finanteaza anual echipa Poli Timisoara cu aproape doua milioane de euro

Edilul Gheorghe Ciuhandu s-a intalnit la Bucuresti cu presedintele FRF, reusind sa-i smulga acestuia promisiunea ca Poli Timisoara va beneficia de clementa la sedinta Comitetului Executiv din 20 iunie.

Primaria lui Ciuhandu finanteaza anual echipa Poli Timisoara cu aproape doua milioane de euro

Primarul Timisoarei s-a tinut de promisiunea facuta suporterilor si a mers in audienta la Mircea Sandu. Gheorghe Ciuhandu si presedintele FRF s-au intalnit zilele trecute la un restaurant din Capitala, cei doi discutand despre soarta formatiei banatene, respectiv despre sansele de ramanere in Liga 1. Chiar daca nu i-a putut garanta ca Poli va scapa de retrogradare, „Nasu'” i-a promis lui Ciuhandu ca Poli va beneficia de clementa la sedinta Comitetului Executiv din 20 iunie, cand se va decide soarta clubului.

„Mi-a promis ca va face o analiza a situatiei cat mai curand, insa totul se va decide la sedinta din 20 iunie. I-am explicat lui Sandu care este spiritul Timisoarei si ce reprezinta la noi in zona traditia fotbalistica”. Sunt informatii ca atat Poli, cat si Gloria Bistrita si FC Bihor vor fi pastrate in Liga 1 si din sezonul viitor pe baza modificarilor din ROAF pe care le va propune LPF.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger