AcasăSPORTPrimaria confirma: gazonul de pe "National Arena" e varza!

Primaria confirma: gazonul de pe „National Arena” e varza!

Primaria confirma: gazonul de pe "National Arena" e varza!

Primaria Generala este convinsa de faptul ca temperaturile ridicate din aceasta vara au deteriorat covorul de iarba pe stadionul de 200 de milioane de euro.

Imagini din timpul aplicarii rulourilor de iarba pe "National Arena"

Primpria sustine ca gazonul de pe „National Arena” s-a stricat din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Explicatiile municipalitatii sunt ca „acest stadion a fost realizat in vederea desfasurarii finalei Europa League din 2012, perioada in care gazonul ar fi avut suficient timp pentru fixare. Este important de mentionat ca gazonul necesita timp pentru maturizare. Dupa data de 10 august, cand trebuia sa se joace amicalul cu Argentina, temperaturile extrem de ridicate, dar si lipsa precipitatiilor, nu au permis o dezvoltare corespunzatoare a radacinilor, astfel incat sa se asigure o legatura puternica intre ruloul de iarba si stratul suport. Subliniem si faptul ca terenul de joc nu a fost receptionat si achitat de Primarie, urmand ca acest lucru sa se faca numai dupa probarea lui, adica efectuarea unor jocuri oficiale”.

Vanatoare de maidanezi

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, aflata in subordinea Primariei Capitalei, a strans, ieri, cainii maidanezi din parcul aflat in jurul „National Arena”. Acestia au fost impuscati cu tranchilizante si urcati intr-o duba. De asemenea, ieri dimineata inca se mai lucra in zona stadionului, angajatii de la firma care se ocupa de curatenie maturand si udand aleile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger