AcasăSPORTPrimaria Capitalei si FRF, ping-pong cu un stadion de 250 de milioane...

Primaria Capitalei si FRF, ping-pong cu un stadion de 250 de milioane de euro!

Arena Nationala, un stadion de care beneficiaza federatia condusa de Burleanu, dar aflat in proprietatea PMB

Pozitia Primariei Municipiului Bucuresti ramane aceeasi: nu redeschidem Arena Nationala „pana cand nu va exista o baza legala”!

Arena Nationala, un stadion de care beneficiaza federatia condusa de Burleanu, dar aflat in proprietatea PMB

Si cum in tara noastra modificarea unei legi necesita timp, vointa si interes, adica fix ce-i lipseste romanului, sunt sanse mari ca Arena Nationala sa devina cel mai scump stadion inchis din lume; a costat in jur de 250 de milioane de euro, iar intretinerea sa lunara se ridica la alte zeci de mii de euro.
Alexandru Ichim este purtator de cuvant la PMB, iar ieri a reafirmat punctul de vedere al institutiei pe care o reprezinta, anume ca fostul „23 August” ramane inchis: „Primaria Capitalei este proprietarul constructiei. Punctul nostru de vedere ramane neschimbat, nu redeschidem Arena Nationala pana cand nu vom avea o baza legala”.

Burleanu transmite „salutari cordiale”

In timp ce Federatia risca sa se faca de ras, ratand „amicalul” cu Spanoa, programat pe 27 martie la Bucuresti, Razvan Burleanu se pierde in comunicate de presa si formulari demne de diplomatii angajati la M.A.E: „Va rog sa primiti salutarile cordiale ale FRF insotite de speranta ca (…). In calendarul echipei nationale, prelungirea acestei situatii inacceptabile ar priva romanii de o partida istorica impotriva Spaniei, campioana europeana en-titre (…); va informam ca Federatia Romana de Fotbal isi va asuma raspunderea pentru siguranta in caz de incendiu in organizarea evenimentelor sportive pe acest stadion”.
Daca PMB persista in decizia de a nu redeschide Arena Nationala, Federatia este hotarata sa dea in judecata Primaria Bucuresti, mai anunta Burleanu: „(…) FRF se va vedea nevoita sa actioneze in instanta Primaria Capitalei pentru recuperarea prejudiciului creat, finaciar si de imagine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger