AcasăSPORTPrima veste buna: Schumacher a clipit!

Prima veste buna: Schumacher a clipit!

Schumacher va fi scos treptat din coma indusa

Sedativele administrate lui Michael Schumacher, aflat in coma indusa de o luna, „au fost diminuate pentru a permite inceperea unui proces de trezire, care ar putea dura mult timp”, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al septuplului campion mondial de Formula 1.

Schumacher va fi scos treptat din coma indusa

La o luna de la gravul accident suferit de Schumacher la schi, in statiunea franceza Meribel, fostul pilot se afla in continuare la terapie intensiva in spitalul din Grenoble. Sabine Kehm a precizat ca nu stie cat va mai dura aceasta stare: „Initial, s-a stabilit sa nu se comunice aceasta informatie medicala pana cand acest proces nu era consolidat, in scopul de a proteja familia. Nu vom mai da alte informatii cu privire la etapele intermediare. Familia cere sa i se respecte intimitatea, sa se respecte secretul medical si sa nu fie deranjati doctorii care il trateaza pe Michael”.

Miercuri, purtatorul de cuvant al campionaului german calificase drept speculatii articolele din presa franceza care informau despre o trezire progresiva a acestuia. Si, totusi, „L’Equipe” a avut dreptate: Schumacher a clipit, dand primele semne de revenire dupa accidental din 29 decembrie!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger