AcasăSPORTPrima evadare: Mette Klit paraseste CSM Bucuresti inaintea debutului in Liga Campionilor!

Prima evadare: Mette Klit paraseste CSM Bucuresti inaintea debutului in Liga Campionilor!

Mette Klit, primul nume mare care paraseste corabia CSM-ului

Campioana en-titre a Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, s-a despartit de antrenoarea daneza Mette Klit, la numai un an si jumatate de la sosirea acesteia la gruparea din Capitala.

Mette Klit, primul nume mare care paraseste corabia CSM-ului

In varsta de 43 de ani, Klit a mai lucrat in handbalul romanesc la Oltchim Ramnicu Valcea, ca „secund” al „principalului” Jakob Vestergaard. Problemele aparute la Primaria Capitalei dupa arestarea edilului Sorin Oprescu par a afecta si echipa de handbal a CSM-ului. Cu toate ca oficialii clubului neaga existenta unor astfel de dificultati de ordin financiar, sunt voci care sustin ca Mette Klit a plecat deoarece situatia a devenit una aproape dramatica la formatia municipalitatii. CSM Bucuresti va prezenta luni noul staff tehnic. Antrenor principal va fi danezul Kim Rasmusen, selectioner al Poloniei, care va lucra in paralel, si la Bucuresti, si la Varsovia.
In afara danezei, CSM s-a mai despartit si de rusoaica Ekaterina Vetkova, una  dintre cele mai valoroase handbaliste din lot. Gruparea bucuresteana face parte dintr-o grupa de foc in Liga Campionilor, cu Buducnost Podgorica (detinatoarea trofeului), IK Savehof (Suedia) si MKS Lublin (Polonia).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger