AcasăSPORTPrima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Roland Garros

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa finala de la Roland Garros

Constanteanca a dovedit ca merita sa fie printre primele jucatoare de tenis din lume. Simona Halep a jucat frumos, cu mult curaj, facand fata unei tensiuni imense, in finala disputata sambata dupa-amiaza, la Roland Garros. Din pacate, nu a reusit sa castige in fata rusoaicei Sarapova.

Chiar daca Maria Sarapova a fost cea care a castigat trofeul celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, parcursul romancei este cu adevarat senzational. Sustinuta din tribune de multi romani, care i-au scandat numele pe durata celor trei ore ale jocului de sambata, Simona a jucat curajos si a reusit sa revina, in setul doi,  dupa ce rusoaica si-l adjudecase pe primul. Apoi a luptat sa castige cat mai multe puncte, in asa fel incat sa-si vada visul implinit: castigarea finalei contra Mariei Sarapova. In final, rezultatul de pe tabela a fost favorabil rusoaicei in varsta de 27 de ani, care a castigt turneul dupa trei seturi: 6-4, 6-7, 6-4.

La festivitatea de premiere, dupa ce a primit trofeul destinat finalistei, Simona Halep a tinut sa isi felicite adversara, dar si sa le transmita un gand bun celor care au incurajat-o, pe toata durata turneului, atat din tribune, cat si din fata televizoarelor. „Este un moment special, pe care nu-l voi uita. Felicitari Mariei. Am avut doua saptamani incredibile aici, a fost un turneu extraordinar. Le multumesc mai ales romanilor, va multumesc din inima ca ati fost alaturi de mine”, a spus Simona.

Totodata, le-a multumit celor dragi, familiei, prietenilor, care i-au fost alaturi, la randul lor, in perioada desfasurarii primului turneu de Grand Slam la care a participat. Mai mult, romanca a adresat si un mesaj in franceza. „Multumesc mult pentru suport, sunteti formidabili. Voi reveni aici curand”, le-a mai transmis Simona celor prezenti in tribunele arenei centrale a evenimentului desfasurat la Paris.

Cititi si: Simona Halep a pierdut finala la Roland Garros, dupa un meci de trei ore contra Mariei Sarapova

author avatar
Cristina Stefan
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger