AcasăSPORTPrima declaratie a Irinei Begu, dupa finala de la Moscova

Prima declaratie a Irinei Begu, dupa finala de la Moscova

La scurta vreme dupa incheierea meciului din ultimul act al turneului de la Moscova, romanca a primit distinctia acordata finalistei competitiei de pe taram rusesc, ocazie cu care a tinut sa o felicite pe adversara sa din meciul disputat la Kremlin Cup.

Irina i-a urat succes Anastasiei Pavlyuchenkova, castigatoarea turneului Kremlin Cup 2014. Totodata, Begu le-a multumit celor din echipa sa, care i-au fost alaturi pe intreaga durata a concursului in care a reusit performanta de a ajunge in marea finala.

„In primul rand as vrea sa o felicit pe Anastasia si sa-i urez succes pentru restul sezonului (…) A fost o saptamana minunata pentru mine si sper sa am ocazia sa revin aici”, a declarat romanca, dupa ce a primit trofeul destinat finalistei turneului Kremlin Cup.

Romanca in varsta de 24 de ani, aflata pe locul 61 WTA, a pierdut meciul disputat in compania reprezentantei tarii gazda, dupa doua ore si jumatate de joc. Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 30 WTA, a primit trofeul turneului de la Moscova, la finele ultimului meci de pe tabloul principal feminin, castigat in fata Irinei Begu, scor 6-4, 5-7, 6-1.

Cititi si: Irina Begu a pierdut finala turneului de la Moscova. Pavlyuchenkovaa castigat trofeul!

Sursa foto: gds.ro

 

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger