AcasăSPORTPrima declaratie a Irinei Begu, dupa finala de la Moscova

Prima declaratie a Irinei Begu, dupa finala de la Moscova

La scurta vreme dupa incheierea meciului din ultimul act al turneului de la Moscova, romanca a primit distinctia acordata finalistei competitiei de pe taram rusesc, ocazie cu care a tinut sa o felicite pe adversara sa din meciul disputat la Kremlin Cup.

Irina i-a urat succes Anastasiei Pavlyuchenkova, castigatoarea turneului Kremlin Cup 2014. Totodata, Begu le-a multumit celor din echipa sa, care i-au fost alaturi pe intreaga durata a concursului in care a reusit performanta de a ajunge in marea finala.

„In primul rand as vrea sa o felicit pe Anastasia si sa-i urez succes pentru restul sezonului (…) A fost o saptamana minunata pentru mine si sper sa am ocazia sa revin aici”, a declarat romanca, dupa ce a primit trofeul destinat finalistei turneului Kremlin Cup.

Romanca in varsta de 24 de ani, aflata pe locul 61 WTA, a pierdut meciul disputat in compania reprezentantei tarii gazda, dupa doua ore si jumatate de joc. Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 30 WTA, a primit trofeul turneului de la Moscova, la finele ultimului meci de pe tabloul principal feminin, castigat in fata Irinei Begu, scor 6-4, 5-7, 6-1.

Cititi si: Irina Begu a pierdut finala turneului de la Moscova. Pavlyuchenkovaa castigat trofeul!

Sursa foto: gds.ro

 

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger